• Slapenin stijl

    Hou je ervan om de slaapkamer een city look te geven? Probeer het eens met een vlag, lijst deze in en creëer onmiddellijk de sfeer waar je naar zoekt.

  • Verzamelwoede

    Als je mooie vintage producten hebt, stal ze dan uit in je slaapkamer. Je maakt van je slaapkamer een museum waarin al je waardevolle spullen ten toon worden gesteld.

  • Interieuradviesaan thuis

    Vind je het lastig om je slaapkamer die ene juiste sfeer mee te geven? De styliste komt bij je langs en bedenkt een passend interieur waar jij je goed bij voelt.

Slapen

Een Industrieel & City slaapkamer kenmerkt zich door ruige en onafgewerkte oppervlakken. Ben je bijvoorbeeld je kamer aan het verbouwen en is al het behang eraf, kun je er voor kiezen de muren niet te bekleden. Het is toepasselijker om ze juist ruig en onafgemaakt te laten. Kies voor een metalen bedframe welke strak qua vormgeving is en hoog op de poten. Hang aan weerskanten van je bed een pendellamp met een felgekleurd snoer en voorzie ze van grote ronde spaarlampen.

De accessoires en meubels sluit je aan op het thema vintage. Voor de industriële look werk je met metalen kasten (oude lockerkasten) en pallets waar je nachtkastjes van maakt. Wissel harde koude materialen wel af met enkele gestoffeerde producten voor een meer gastvrije sfeer. Ga voor een grote ronde poef van leer of een spijkerstof stoeltje. Laat je leukste kledingstukken zien, gebruik daarvoor een industrieel kledingrek op wieltjes.

 

Recente blog berichten:

12