• Grotecontrasten

    Wat erg kenbaar is aan een industriële keuken is het kleurgebruik. De kleuren contrasteren enorm neem als voorbeeld zwart en wit. Vul dit eventueel aan met een paar knalkleuren.

  • Oudeornamenten

    Een open keuken is fantastisch, je moet het zien als het sociale hart van het huis. Een oude houten steunbalk geeft de ruimte extra dimensie en heeft de woning karakter.

  • Kokenaan je eiland

    Koken is voor sommigen een hele fijne bezigheid, het mooie aan een kookeiland is dat je binding hebt met de rest van de woning. Want de bar nodigt uit om een kletspraatje te maken.

Koken

Het uitgangspunt van de keuken is dat het eigenlijk veel sociale functies vervult. Het is jou laboratorium, waar wordt gekookt, geëxperimenteerd en geproefd. Het is een ontmoetingsplek, waar gezinsleden samen de dag beginnen, gesprekken voeren, discussiëren, ruziemaken, huilen en lachen.

De Industrieel & City keuken lijkt de functie van woonkamer over te nemen. Een modulair keuken-concept waarin industriële materialen en stoere kleuren hand in hand gaan. Je kunt hierbij denken aan hout, staal, cement, glas en metaal. Dit zorgt voor een vintage gevoel. Het is een leefruimte met een industriële look waar meer dan alleen kunt koken. Op het aanrecht staat een grote metalen weegschaal, een emaille brooddoos of grote opberg blikken met ouderwetse reclamebedrukking.

Recente blog berichten:

12