Baden op (gekleurde) Pootjes

Geplaatst op 17/08/2013 in Baden door

Je moet er maar net de ruimte voor hebben, maar zo’n klassiek gietijzeren bad op pootjes staat eigenlijk in elk interieur leuk. Het kan echt de blikvanger van je badkamer worden, helemaal als je hem midden in je badkamer plaatst.

Wist je dat je zo’n bad heel makkelijk kunt verven? Je kunt bijvoorbeeld de pootjes van je klassieke witte bad ‘goud’ of ‘zilver’ verven, maar ook je hele bad in een trendy kleur dopen.

 

bad-verven-kleuren-blauw

bad-verven-pootjes

bad-verven-zwart-pootjes

Gewoon doen!

Ben je op zoek naar een gietijzeren bad? Veel ‘normale’ badkamerwinkels verkopen deze nostalgische badkuip niet. Kijk daarom eens op Ryan’s, van Heck badkamers en van der Kolk. Laat je inspireren of doe eens gek, bestel er gewoon gelijk één!

Bron: Woonstijl

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »