Zuiver Scotty: Schotse ruit in jouw eetkamer

Geplaatst op 25/06/2014 in Lifestyle & Landelijk door

Vers van de pers. Het bij jullie zeker bekende merk Zuiver lanceert de Scotty. Deze eetkamerstoel dankt zijn naam aan de trendy Schotse ruit die ze voor de stoffering gebruiken. De Zuiver Scotty heeft een comfortabel buisframe met precies de juiste ‘bounce’. Daarnaast heeft deze stoel ook nog eens gestoffeerde armleuningen, hoe relaxt wil jij jouw eetkamerstoelen hebben? De Scotty is er in verschillende kleuren, bijvoorbeeld in zwart/grijs combinatie, maar ook bijvoorbeeld in een opvallende zwart/roze ruit. Durf jij het aan om deze opvallende eye-catcher in jouw interieur te zetten? Misschien zelfs wel een aantal kleuren met elkaar te combineren.

Zuiver Scotty

Zuiver Scotty als bureau- of vergaderstoel

Natuurlijk kun je de Zuiver Scotty ook in jouw werkkamer neerzetten. Bijvoorbeeld aan je vergadertafel of achter je bureau. Door zijn perfecte zithouding is het geen probleem om lekker te gaan zitten en een flinke berg werk te verzetten of eens een goed gesprek te hebben.

Zuiver Scotty

Combineer verschillende Schotse ruiten met elkaar zoals hier de zwart-bruin met de zwart-groen.

Over Zuiver

Zuiver is een bekend Nederlands woonmerk, opgericht in 1998, met een grote collectie tafels, stoelen, karpetten, verlichting en accessoires. Met de Noord-Europese ‘handtekening’ zijn ze inmiddels wereldwijd een groot succes in al meer dan 20 landen. De designers van Zuiver komen zeer regelmatig met een uitbreiding van de collectie, in de gaten houden dus.

De Zuiver Scotty snel in huis hebben? Ga dan naar Lil.nl!

Deel dit artikel:

Mia Domo Redactie

Naast onze gastbloggers schrijven wij natuurlijk ook namens de redactie regelmatig blogs. Heb je suggesties of ideeën voor onderwerpen waarover we echt moeten schrijven? Laat het ons dan weten!

Lees hier alle blogs van Mia Domo Redactie »