Winter Bij IKEA

Geplaatst op 07/11/2013 in Accessoires door

Je voelt ‘m aankomen; de winter. De dagen worden korter en het kwik daalt. Niks fijner dan lekker onder een warme deken wegkruipen, toch? Met de nieuwe CHALET collectie van IKEA krijg je hier helemaal zin in! Waan je in de Zwitserse Alpen met frisse berglucht, knisperende sneeuw en knussende avonden bij het haardvuur. De limited edition collectie bestaat uit beddengoed, servies en warme kussens en plaids van de zachtste materialen in mooie, neutrale tinten. Kruip bijvoorbeeld lekker weg onder het ODÖRT plaid of maak je bank cozy met een combinatie van blauw geruite én extra zachte kussens.

Natuurlijk maak je deze winter wonderland-look af met een SKOLD, het bekende schapenvachtje maar dan in beige en donkerbruin.  

IKEA-Chalet-totaal

Schapenvachten hebben een natuurlijke en warme uitstraling. Ze staan prachtig op een mooie houten vloer of over een stoel. Schapenvachten zijn van nature vuilafstotend en dus makkelijk in onderhoud.

IKEA-Chalet  

IKEA-Chalet-interieur

Met nieuwe kussens geef je je huidige interieur betaalbaar én snel een heel andere look!

IKEA-Chalet-lamp

 

IKEA-Chalet-kussen

Creëer een knusse sfeer met extra veel kussens en dekens

IKEA-Chalet-Odort

Met dit plaid, de ODÖRT, blijf je zelfs buiten heerlijk warm!

IKEA-Chalet-buiten

In Nederland moeten we nog even

wachten tot 3 december, maar in Duitsland is deze collectie al te koop. Laat de winter maar komen!

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »