Natuurlijke Color Tinten

Geplaatst op 18/11/2013 in Lifestyle & Landelijk door

Heerlijk, een fijne, behaaglijke plek om je na een drukke dag in alle rust terug te trekken. Niet te veel inpulsen om je heen, maar een rustige, geborgen basis in natuurlijke kleuren. Dat gevoel wil Histor overbrengen met de nieuwe verflijn The Color Collection, bestaande uit twintig subtiel vergrijsde tinten kalkmatte muurverf. Door een kijkje te nemen in verschillende interieurs, zie je wat kleur met een ruimte kan doen. Haal inspiratie uit deze beelden waar verschillende kleurcombinaties uit het vergrijsde kleurenpallet

De kalkmatte muurverf van de Histor The Color Collection is speciaal ontwikkeld vanuit de interieurtrend van vergrijsde en aan aarde gerelateerde tinten. De collectie is gebaseerd op de natuurlijke kracht van kleur en speelt in op de behoefte naar ‘down time’; tijd voor onszelf nemen om tot rust te komen. Dit kan door middel van comfortabele meubels, authentieke warme materialen en natuurlijk daglicht. Zacht vergrijsde tinten als ‘Gravel Grey’ en ‘Inflatable Blue’ uit The Color Collection combineren en versterken perfect het rustgevende gevoel.

 

Aandacht-voor-vorm-en-stijl_reference

Aandacht voor vorm en stijl: De kleurkeuze van de wand sluit perfect aan bij de kleuren van de bestaande interieurelementen, en zorgt zowel voor rust als balans.

Gedurfd-met-uitgesproken-kleuren_reference

Gedurfd met uitgesproken kleuren: De dynamiek van contrastkleuren wordt getemperd door de subtiele vergrijzing van de groene kleur.

Karakter-met-een-subtiele-mystiek_reference

Karakter met een subtiele mystiek: Een vleugje van een accentkleur in een vergrijsde wand brengt harmonie in je interieur.

Persoonlijkheid-met-sterk-contrast_reference

Persoonlijkheid met sterk contrast: Met diep zwart en helder wit ontstaat er een mooi contrast om accenten te leggen en architectuur te laten spreken.

Een-intieme-sfeer-in-de-slaapkamer_reference

Een intieme sfeer in de slaapkamer: Een donkere wand achter het bed geeft een slaapkamer een intieme sfeer. Een zacht vergrijsde kleur tegenover het daglicht verzacht de lichtreflectie.

Frisheid-en-warmte-in-de-keuken_reference

Frisheid en warmte in de keuken: De keuken is steeds meer een open deel van de leefruimte. Vandaar dat het belangrijk is dat de kleuren in het kookgedeelte een relatie hebben met het eet- en leefgedeelte.

 

Warme-aardetinten-in-contrast-met-een-koele-kleur_reference

Warme aardetinten in contrast met een koele kleur: Donkere en lichte aardetinten geven zowel het interieur als de accessoires een geraffineerde uitstraling met een vleugje bescheiden luxe.

Kijk op The Color Collection voor meer informatie en inspiratie.

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »