Madam Stoltz Hanglamp: Voor Een Natuurlijk Interieur

Geplaatst op 27/02/2014 in Puur & Origineel door

Meer en meer halen we natuurlijke materialen in huis. Scandinavische interieurs zijn dé trend en steeds meer meubels zijn gemaakt van bijvoorbeeld hout, wol of koper. Niet zo gek daarom dat Madam Stoltz met een hanglamp komt die precies bij deze trend past.

De serie bestaat uit drie lampen die alle drie voor één deel uit hout gemaakt zijn. Daardoor past deze lamp dus heel fijn in een Puur & Origineel interieur. De combinatie van het hout met wit of koper maakt de natuurlijke look van deze Madam Stoltz hanglamp helemaal af. Het strijkijzersnoer maakt de lamp nét even anders.

Als we zouden moeten kiezen, zouden we voor de koperen variant gaan. Koper is echt helemaal van nu en is heel makkelijk te combineren. Wat ook zo mooi is aan deze variant is het koperen plafondkapje. Maar het is ook heel gaaf om deze lampen met elkaar te combineren.

Madam Stoltz Hanglamp hout en wit

€ 123,95

Bestellen

Madam Stoltz Hanglamp koper en hout

€ 123,95

Bestellen

Madam Stoltz Hanglamp wit en hout

€ 123,95

Bestellen
Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »