Ik Heb Een Tuintje In Mijn Lamp!

Geplaatst op 01/03/2014 in Accessoires door

Een tuintje in mijn lamp? Ja, dat lees je goed! Deze lamp brengt de natuur op een super originele manier in jouw huis.

Omdat het een mini ecosysteempje is hebben de plantenwereldjes bijna geen verzorging nodig. Omdat de ene plant de ander vervang verandert je tuintje ook nog eens met de tijd. Gaaf of niet?

Lamp Spruitje

Spruitje

De tuintjes zijn persoonlijk samengesteld door Jonael van der Sloot, die zichzelf ‘Spruitje’ noemt. Dit spruitje groeide op midden in de natuur van Latijns-Amerika. Eenmaal in Nederland miste hij die natuur zo dat hij besloot om zelf natuur ‘te gaan maken’. Wij vinden het in elk geval een heel geslaagd idee! Ook leuk; elk tuintje is uniek! Er zijn ook nog verschillende varianten, Bubbles, Big Brother en Pickles.

Wil je zo’n gave lamp bemachtigen, kijk hier dan even wat je moet doen. Zomaar via het internet bestellen gaat namelijk niet!

Lamp Spruitje Bubbles

Bubbles

 

Lamp Spruitje Big Brother

Big Brother

 

Lamp Spruitje spruitje-sustainable-worlds-pickles

Pickles

 

Hou je er van om de natuur in huis te halen? Bekijk onze woonstijl Puur & Origineel dan eens!

 

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »