MIA DOMO: INTERIEURADVIES, WOONINSPIRATIE & WOONWINKELS

Over Mia Domo

Mia Domo is er voor iedereen met woondromen. Mia Domo is er voor jou, om je te helpen deze woondromen uit te laten komen. We helpen je met interieuradvies (online of bij je thuis) en inspireren je met foto’s en verhalen. Deze wooninspiratie brengen we niet alleen online, maar ook via evenementen en pop-up stores.

Mia Domo gaat misschien in de (nabije) toekomst naast interieuradvies ook jouw nieuwe bank, die ene gave lamp of dat mooie bed verkopen. Maar bovenal houden we je op de hoogte van het internationale woonnieuws; sneakpreviews van nieuwe merken en collecties.

Maak van jouw huis je thuis

Mia Domo is Esperanto voor “Mijn (T)Huis”. Ofwel: Mia Domo is er voor jou. Om van jouw huis écht je thuis te maken. Heb je suggesties, ideeen of aanvullingen voor onze website of onze producten schroom dan niet om contact met ons te zoeken.

Mia Domo is als onderdeel van Treize Holding BV gestart door ondernemer Floris Venneman en interieuradviseur Evelyne Bok. Door twee werelden te combineren zetten zij een uniek bedrijf neer in de wereld van wonen. Kennis en ervaring vanuit het ondernemerschap en de (online) retail gecombineerd met de expertise en ervaring op het gebied van trends en ontwikkelingen in de wereld van interieurs maken van Mia Domo een vooruitstrevend en uniek bedrijf dat de wereld van de “woonretail” gaat veranderen.

Volg ons ook op Twitter of via Facebook.

Zakelijke gegevens Mia Domo

Mia Domo is een handelsnaam van Treize Holding BV

Postadres:
Leidsevaart 454
2014 HP Haarlem

Algemeen telefoonnummer:
+31(0)23-7009730

Zakelijk bankrekeningnummer:
ABN AMRO 52.71.77.806

Treize Holding BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 53814428. Het BTW nummer is 8510.28.937.B.01.