Ontkleur je Interieur!

Geplaatst op 22/10/2013 in Industrieel & City door

Bij zwarte accenten in je interieur denk je al gauw aan strak en kil, maar met zwart kun je je interieur ook juist heel gezellig en sfeervol maken. Pas met zwart wel op dat je de basis strak houdt en het combineert met frisse, lichte kleuren, anders krijgt je interieur al snel een gothic-achtige look. Ga voor vrolijke accenten om je look af te maken.

zwarte-kaars-rituals-fig-tree

Geuren doen veel voor de sfeer in huis. Deze geurkaars Under a Fig Tree van Rituals heeft een zuiverend effect op lichaam en geest. Je bestelt hem gemakkelijk via de website van Rituals maar eigelijk moet je naar een winkel van Rituals om de vele andere heerlijke geuren even te ruiken.

House -Doctor-rotan-poef-zwartDeze rotan poef van Housedoctor geeft je interieur een stoer accent. Je bestelt hem via de website van Livv lifestyle. Deze post gaat over de Light House van Housedoctor.

 

zwart-kussen

 

Maak je bank gezellig met (veel) kussens met een gekke print of opdruk, zoals dit kussen van In The Mood. Snuffel tussen de vele andere zwarte kussens in de webwinkel van Vidora.

zwart-vlinderGeef je interieur kleur met deze opgezette vlinder in een lijstje. Ze zijn er in allerlei kleuren. Bestellen doe je via de website van Sixtine.

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »