Chillen Op Een Sitting Bull

Geplaatst op 13/02/2014 in Modern & Design door

Zitzakken zijn handig, mooi, en multifunctioneel! We hebben nu een wel heel vrolijke en kleurrijke zitzakken gevonden, namelijk die van Sitting Bull.

Fashion Sitting Bull

De Fashion Bull zitzakken zijn er in allerlei vrolijke designs. Ze zijn geschikt voor indoor gebruik en de hoezen zijn wasbaar.

 

Outdoor Sitting Bull

Met de outdoor Bull kun je ook in je tuin of op je balkon heerlijk chillen. De stof is waterafwerend en schimmelbestendig en is eenvoudig te reinigen.

 

Pool Bull

We moeten er nu nog even niet aan denken, maar er bestaat zelfs een Bull waarmee je heerlijk in een zwembad rond kunt drijven! Omdat hij water- en zoutbestendig is kun je er zelfs mee op de zee dobberen. Fast forward to the summer, please!

Voor welke Sitting Bull ga jij?

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »