Trendy Kindermeubel

Geplaatst op 07/12/2013 in Zitten door

Als je een huis met kindjes hebt herken je vast wel de verschillende soorten kindermeubels die door het hele huis slingeren. Vaak in alle kleuren van de regelboog, die totaal niet passen bij jou inrichting. De oplossing is de Lummel, een kindermeubel, een stijlvol zitmeubel die in iedere woonkamer past.

lummelDe Lümmel is het ideale speel- en zitmeubel voor kinderen. Heerlijk om mee te spelen en te gebruiken als zitelement, poef of bijzettafel. De Lümmel is gemaakt van duurzame materialen, is eenvoudig schoon te houden en verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Het zitmeubel is gemaakt van Teflon en polyester en heeft een waterafstotende en vlekwerende toplaag.

De afmetingen van de Lümmel zijn H 68,5 x B 31 x D 53 cm.

Wil je voor ook zo’n mooi kindermeubel voor thuis?

lummel4 lummer1

 

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »