Xala Gieters Verklaren Het Tuinseizoen Voor Geopend

Geplaatst op 17/03/2014 in Modern & Design door

Al een paar dagen hebben we van het mooie lenteweer mogen genieten. Bloemen komen voorzichtig uit de grond en het warme zonnetje straalt in de lucht. Kortom; het tuinseizoen is geopend! Heb je zin in wat nieuwe producten om je groene vingers mee bezig te houden? We hebben een merk gevonden dat de leukste en de vrolijkste gieters heeft. Hiermee wordt zelfs het water geven van je planten een feestje.

 

xala-gieter-butler

Xala

Het jonge, Belgische merk Xala heeft gieters gemaakt van kunststof in de vrolijkste kleuren. Deze vrolijke kleuren maken je hebberig maar dat is in dit geval niet erg, de gieters zijn namelijk erg betaalbaar! Ook fijn, ze zijn helemaal recyclable. Door samen te werken met jonge Nederlandse en Belgische ontwerpers probeert Xala de gieters steeds weer in een nieuw jasje te stoppen.

Xala Gieter Lungo

Deze grote gieter, de Lungo, is eigenlijk wel een beetje onze favoriet. Vooral in het groen vinden we hem erg mooi. Doordat hij zo groot is hoef je hem tussendoor geen water te geven.

Xala Gieter Butler

De Butler heeft net even een andere vorm, waardoor hij mooi opvalt. Doordat deze gieter geen hengsel bovenaan heeft kun je hem ook gebruiken als vaas door er een mooie bos (wilde) bloemen in te doen. Dat valt pas écht op!

Xala Gieter Bowli

Heb je niet zoveel planten om water te geven of ga je gewoon liever voor een kleiner exemplaar, dan is de misschien wel wat voor jou. Deze gieter is wat kleiner dan de rest, maar doet door zijn vormgeving qua opvallendheid absoluut niet onder aan de Butler of de Lungo.

 

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »