Voor Je Balkon: Handige Balkonzept Van Rephorm

Geplaatst op 05/03/2014 in Modern & Design door

Wie het weer of het nieuws een beetje in de gaten heeft gehouden afgelopen dagen weet het goede nieuws al: er wordt lenteweer verwacht dit weekeinde! Zowel Weeronine.nl als het KNMI voorspellen temperaturen die kunnen oplopen tot wel 15 graden. Dat wordt dus heerlijk genieten van het lekkere weer. Heb je een balkon of een tuin, dan is dit het ideale weekend om alles lekker lente- en zomerklaar te maken.

Eerder brachten we je al op de hoogte van de nieuwe tuintrends en verwezen we je naar de gave nieuwe items voor je balkon van IKEA, speciaal voor kleine buitenruimtes. Wat we nu hebben gevonden speelt ook helemaal in op de ontwikkeling dat buitenruimtes steeds schaarser en kleiner worden maar dat mensen toch graag optimaal willen genieten van deze buitenruimte.

Het is namelijk de balkonzept van het Duitse Rephorm. Dit leuke balkonmeubel is te gebruiken als tafeltje en heeft een geïntegreerde bak voor planten of de koeling van een lekker flesje wijn. Balkonzept kun je heel eenvoudig aan de reling van je balkon bevestigen en doordat hij gemaakt is van weerbestendig recyclebaar kunststof kan je hem daar lekker lang laten zitten. Hij is verkrijgbaar in het azuur blauw, oranje, rood en grafiet grijs. Wij zien onszelf al wel zitten…

rephorm-balkonzept-grey-sekt

 

rephorm-balkonzept-blue

 

 

Balkonzept Grafiet Grijs

€ 149,-

Bestellen
Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »