Slimme Thuiskantoren

Geplaatst op 22/10/2013 in Modern & Design door

Thuis werken is helemaal hip, maar niet in elk huis is plek voor een uitgebreide kantoorruimte. Hoe zorg je ervoor dat je huis gezellig blijft? Kies er bijvoorbeeld voor een vergeten hoekje tot kantoor om te toveren, of maak het gezellig met een bijzonder bureau.

Deze klassieker is een fijn bureau wanneer het blad is uitgeklapt. Zodra je het blad inklapt neemt de secretaire bijna geen ruimte meer in beslag en zijn al je rommeltjes opgeruimd.

 

Slimme thuiskantoren-kleptafel

Foto: VT Wonen

Heb je niet veel ruimte nodig en hou je je kantoortje liever uit zicht van gasten? Maak van je nachtkastje een multifunctioneel meubel dat je ook gebruikt als werktafel. Voordeel: je hoeft gelijk ook geen aparte bureaulamp meer te kopen.

Slimme thuiskantoren-Bed

Foto: VT Wonen

Beplak de muur waar je je werkblad tegen aan zet in zijn geheel met kurk. De warme kleur zorgt voor een rustige uitstraling en je kunt alles wat je niet wilt vergeten zó aan de muur plakken.

Slimme thuiskantoren-kurk

Foto: VT Wonen

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »