Quooker: Kokend Water Zonder Wachten

Geplaatst op 05/12/2013 in Koken door

Thee is bijna niet weg te denken uit het dagelijks leven. Thee is, na water, de populairste dorstlesser op aarde. Wist je dat de gemiddelde Nederlander per jaar bijna 100 liter thee drinkt? Voor Nederlanders is het drinken van een kopje thee vaak verbonden met de typisch Hollandse gezelligheid. Gezellig met je buurvrouw, je moeder of een goede vriendin. Koekje erbij? Natuurlijk! 

quooker

Met de kokend-water-kraan van Quooker is jouw kopje thee zo gezet! Want uit deze kraan komt -je zag hem al aankomen- kokend water! Hij bestaat eigenlijk al een tijdje maar sinds kort is de Quooker in opmars en wordt hij in één op de zes keukens geplaatst. En dat begrijpen wij heel goed, want zo’n kraan waar kokend water uit komt is natuurlijk ontzettend handig! Met deze 100% Nederlandse uitvinding kost thee zetten je nog geen tien seconden en is het water voor je pasta zo klaar. Je kunt kiezen tussen een kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan, of de nieuwe Quooker Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. De kranen zijn verkrijgbaar in acht modellen en drie finishes, dus er is altijd wel eentje die precies in jouw keuken past.

Klinkt goed of niet, die Quooker? Je kunt hem hier bestellen.

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »