Qubing

Qubing

Geplaatst op 01/08/2013 in Modern & Design door

Qubing, het klinkt als iets ingewikkelds, maar eigenlijk is het idee heel eenvoudig, net als het kastsysteem zelf. Het begin is één basiselement met een hoogwaardige afwerking, gemaakt van gerecycled polystirol. Dit basiselement combineer je met andere elementen die jij leuk vindt of erbij vindt passen. Er zijn vele kleuren beschikbaar dus er zit zeker iets tussen wat in jouw interieur past.

Zo’n modular furniture system bestel je kant en klaar, of je stelt hem helemaal zelf samen. Met de qubing configurator op de website van Qubing ontwerp je je droomkast eenvoudig zelf. De panelen klik je eenvoudig aan elkaar dus er hoeft geen eens gereedschap aan te pas te komen!

 

Qubing Kast2

 

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »