Pimp Je Hoofdbord

Geplaatst op 01/11/2013 in Industrieel & City door

Heb je wel eens gedacht aan je bed pimpen? Zoiets lijkt misschien een hele klus maar dat valt mee, je kunt namelijk met krijtverf, neonverf, stof en elastiek een heel (hoofd)eind komen.

 

Hoofdbord met krijtverf

 

Krijt: 

Met deze ludieke manier van decoreren maak je met een beetje creativiteit je eigen hoofdbord. Gewoon simpel met een achterwand van krijtverf. Vervolgens kun je creatief te werk gaan met krijt, alles kan en alles mag. Hou je erg van klassiek dan krijt je een klassiek hoofdbord, ben je meer van het strakke dan is een strakke moderne creatie passender.

 

hoofdbord4

 

Steigerhout:

Met steigerhout geef je de slaapkamer karakter én je creëert eenvoudig een stoere of romantische uitstraling.

 

hoofdbord1

 

Elastiek:

Een raamwerk achter je bed plaatsen welke je zelf hebt ingevuld met elastiek, in verschillende roze tinten bijvoorbeeld. Pas je beddengoed hierop aan, zo heb je binnen no-time een stijlvolle slaapkamer.

 

hoofdbord2

 

Kastjes stapelen:

Al die leuke spulletjes die je graag naast of bij je wilt hebben tijdens het slapen, kun je voortaan kwijt in het zelfgemaakte hoofdbord bestaande uit meerdere kastjes. Het is een kwestie van stapelen en vastzetten, je kunt in het vervolg voor je eigen museumpje slapen.

 

hoofdbord5

 

Likje verf:

Wat het meest makkelijkste is, is een potje verf kopen en met de losse pols een prachtig hoofdbord schilderen. Vooral in deze knalkleur geeft het je kamer echt een boost en heb je echt geen nieuw bed meer nodig.

 

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »