Om weg te dromen: de mooiste bedden

Geplaatst op 21/05/2014 in Modern & Design door

Ook al breng je er veel tijd door met je ogen gesloten, de inrichting van je slaapkamer is erg belangrijk. Je moet er lekker in slaap kunnen vallen en fijn in wakker kunnen worden. Daar is meer voor nodig dan een goed matras en een zacht dekbed. Je bed is het belangrijkste onderdeel en bepaalt de uitstraling van je slaapkamer. Wij vonden een aantal bedden waar je letterlijk en figuurlijk bij weg kunt dromen.

Romantische of stoere bedden

Een bed met een gecapitonneerd hoofdbord doet al snel denken aan een romantische slaapkamer. Maar hier zie je dat dat lang niet altijd het geval hoeft te zijn en dat je met de juiste accessoires ook een stoere look kunt creëren.

Gecapitonneerd hoofdbord bed

Comfortabele bedden

Als je denkt aan comfort, denk je waarschijnlijk al snel aan een boxspring. Deze boxspring maakt van je bed meer dan een plek om te slapen. Doordat dit exemplaar elektrisch is, kun je er ook heerlijk in lezen en is nodigt het uit tot een ontbijtje op bed.

Elektrische boxspring

Houten bedden

Ben je een liefhebber van hout in je interieur, dan kun je ook voor een mooi houten bed kiezen. Zoals dit exemplaar dat gemaakt is van hout in de kleur wit eiken, gecombineerd met nappalonleder. Door de rustige kleuren past het in vrijwel iedere slaapkamer.

Bed hout leder

Opvallend design

Liever een bed dat zich qua vorm onderscheidt? Dit bed heeft een opvallend design en het hoofdbord heeft een ronde vorm, waardoor je er heerlijk tegenaan kunt liggen, zonder dat het op een gegeven moment oncomfortabel wordt. Een perfect bed om in te lezen, televisie te kijken of luie zondagen in door te brengen.

Bed design

Strak design

Ben je een liefhebber van design, dan is dit bed wellicht iets voor jou. Het is net even anders dan wat je in de meeste slaapkamers tegenkomt en het is multifunctioneel. Het is niet alleen een bedframe, maar het fungeert ook nog eens als opberger. Door het strakke ontwerp en de kleur kan het met verschillende accessoires gecombineerd worden. Geen bed dat je weg hoeft te doen wanneer je je slaapkamer een makeover wilt geven dus.

Design bed opberger

Deel dit artikel:

Nerina Vilchez

Nerina (1986) is journalist en heeft onder andere voor het ANP en SBS gewerkt. Ze is half Spaans en heeft de zuidelijke levensstijl en het temperament van huis uit meegekregen. Alle mooie kansen die ze krijgt grijpt ze aan. Ze denkt in mogelijkheden en oplossingen en zeker niet in beperkingen. Zo is zij een van onze bloggers geworden naast haar baan als journalist voor diverse ondernemersplatforms.

Lees hier alle blogs van Nerina Vilchez »