Comback Slede Chair Van Kartell

Geplaatst op 17/02/2014 in Modern & Design door

Ken je de klassieke Windsor chair nog? Het Italiaanse merk Kartell heeft een nieuwe look gegeven aan deze grote klassieker.

Comback Slede Chair-windsor chair

Windsor Chair

Kartell Comback Slede Chair

Zoals je van Kartell  kunt verwachten hebben de stoelen een prachtig tijdloos uiterlijk. Daardoor kun je de Comback Slede Chair eigenlijk in elk interieur wel kwijt, of je nou voor een Scandinavisch interieur gaat of een modern interieur. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende onderstellen.

 

Kleur bekennen

Door het gebruik van plastic en lichte kleuren krijgt deze stoel een wat lichter, minder massief uiterlijk. Zoals je ziet kun je verschillende kleuren ook makkelijk combineren, dat komt omdat ze allemaal zo’n beetje dezelfde verzadiging en nuance hebben. Je kunt op die manier met een paar verschillende kleuren je hele kamer wat ‘ophalen’.

Naast zwart en wit is deze topper ook verkrijgbaar in geel, grijs blauw, hazel, en oranje rood.

 

kartell-comeback-slede-chair-kleuren

Kartell Comback Slede Chair Rood

€ 348,-

Bestellen

Kartell Comback Slede Chair Geel

€ 348,-

Bestellen

Kartell Comback Slede Chair Hazel

€ 348,-

Bestellen
Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »