ixxi Design: Je Eigen Kunstwerk Maken

Geplaatst op 18/03/2014 in Accessoires door

Wat we nu hebben gevonden is gaaf, heel erg gaaf. We hebben iets ontdekt waarmee je zelf je eigen kunstwerk kunt maken. 

ixxi

Met ixxi kun je zelf je persoonlijke wanddecoratie maken. Je bepaalt helemaal zelf welk beeld, detail of welk formaat je gebruikt. Alles ligt dus in jouw handen. Heb je zelf een mooie foto, dan kun je deze gemakkelijk uploaden, maar je kunt ook gebruik maken van de beeldenbank.

ixxi-collage-illustrations

Eigen beelden

Een ixxi meesterwerk

Wil je een meesterwerk van Van Gogh of een andere bekende kunstenaar of illustrator in huis? ixxi heeft een beeldbank met collecties van bekende musea, getalenteerde fotografen en ontwerpers waar je prachtige beelden uit kunt kiezen. In de special collection vind je ook unieke designs.

ixxi-1

Special Collection – Meisje met de parel

Van Gogh

Beeldenbank – Van Gogh: Amandelbloesem

Van Gogh

Beeldenbank – Van Gogh: De roze perzikboom

En wat kost dat?

Maak je gebruik van je eigen beelden of foto’s, van heb je al een ixxi vanaf € 33,50. Van de beeldenbank kun je gebruik maken vanaf € 49,60 en van de special collection vanaf € 79,-.

Kijk op de website van ixxi voor meer informatie.

 

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »