Interieur inspiratie voor jouw huis

Geplaatst op 19/06/2014 in Industrieel & City door

Interieur Inspiratie door InterieuradviseursAlweer een ruim een half jaar geleden zijn we met Mia Domo begonnen om jou interieur inspiratie aan te rijken. Jou te helpen om je woondromen uit te laten komen dat is wat we doen. Aan het aantal bezoekers (meer dan 8500) dat we elke maand op de website mogen ontvangen te zien weten jullie dat te waarderen. Of het nu gaat om de DIY (Do-it-yourself) tips in onze blogs of de interieur inspiratie op het gebied van Scandinavisch wonen, voor veel verschillende onderwerpen weten jullie ons te vinden. Wij willen graag nog beter worden, meer mensen bereiken en jou nog blijer maken in het helpen om je woondromen werkelijkheid te laten worden. Daarom de vraag aan jou: denk en doe je met ons mee?

 Interieur inspiratie aan huis

Inmiddels hebben onze interieuradviseurs al bij veel mensen een bezoek gebracht om ook interieur inspiratie aan huis te brengen. Even wat schuiven met banken en tafels, soms een uitgebreide plattegrond met moodboard. Het is leuk om de positieve reacties van jullie hierop te horen! Maar, eerlijk is eerlijk, er mogen nog best wat meer adviezen verkocht worden. Dus als je ideeën hebt hoe wij bij meer mensen thuis langs kunnen gaan voor interieuradvies laat het ons dan zeker even weten!

Interieur InspiratieInterieur inspiratie binnen de verschillende woonstijlen

Om de interieur inspiratie op Mia Domo een beetje te kunnen richten hebben wij vijf woonstijlen voor je samengesteld en uitgewerkt. Met stip op 1 staat de woonstijl Industrieel & City, maar ook Lifestyle & Landelijk en Puur & Origineel zijn populair onder jullie als trouwe bezoekers van onze website.

Interieur inspiratie bij de verschillende (web)winkels

Wij zijn altijd opzoek naar gave, leuke, mooie of unieke (web)winkels. Uiteraard verwijzen wij je voor mooie meubels, leuke accessoires en interieur inspiratie nu al door naar bijvoorbeeld de 9Straatjes Online, Design Junky en Voor Thuis. En op de “Woonwinkels“-pagina hebben we een aantal winkels voor je op een rijtje gezet, maar deze willen we verder uitbreiden met andere toppers. Dus als je suggesties hebt, wil je het ons dan laten weten?

Deel dit artikel:

Mia Domo Redactie

Naast onze gastbloggers schrijven wij natuurlijk ook namens de redactie regelmatig blogs. Heb je suggesties of ideeën voor onderwerpen waarover we echt moeten schrijven? Laat het ons dan weten!

Lees hier alle blogs van Mia Domo Redactie »