Het Linteloo Jubileumboek: nu te winnen bij Mia Domo!

Geplaatst op 28/05/2014 in Modern & Design door

Je wist al dat Paola Navone een unieke jubileumcollectie heeft gemaakt voor het jubileum van LINTELOO, want daarover hebben we al uitgebreid geschreven. Ter gelegenheid van het 20 jarig jubileum is er ook een prachtig jubileumboek uitgegeven. Een uniek boek vol met persoonlijke verhalen van de ontwerpers en vrienden van LINTELOO en uiteraard ook foto’s van de nieuwste collecties. Het boek staat vol met heerlijk eten, inspiratie en prachtige meubels van onder andere Piet Boon, ofwel: alles voor “the feel good factor” waar het meubelmerk van Jan te Lintelo (1954) bekend om staat.

Linteloo Jubileum boek

Het jubileumboek is ook digitaal te lezen, maar neem van ons aan dat je dit boek in je handen wil hebben. De verhalen over Jan en zijn gastvrijheid, zijn passie voor lekker koken en eten vind je terug in dit boek. Ook lees je er meer over de verschillende designers waarmee hij samenwerkt. Zo lees je persoonlijke ervaringen van Bart Vos en Jan des Bouvrie met het merk LINTELOO. Tot slot vind je in het boek ook de favoriete hotels en recepten van de naamgever van het merk LINTELOO.

Linteloo Jubileum boek

LINTELOO Jubileumboek winnen? Dat kan!

Wij mogen 5 exemplaren van het exclusieve LINTELOO Jubileumboek weggeven aan onze Mia Domo fans. Laat hieronder je e-mailadres achter, dan maak je direct kans op een van de exemplaren!

 

 

Deel dit artikel:

Mia Domo Redactie

Naast onze gastbloggers schrijven wij natuurlijk ook namens de redactie regelmatig blogs. Heb je suggesties of ideeën voor onderwerpen waarover we echt moeten schrijven? Laat het ons dan weten!

Lees hier alle blogs van Mia Domo Redactie »