Cadeautjes Van Present Time

Geplaatst op 02/03/2014 in Accessoires door

Cadeautjes geven en krijgen, het blijft leuk. Helemaal met de vrolijk gekleurde nieuwe producten van Present Time. De collectie bevat veel nieuwe producten voor binnen, maar ze hebben bij Present Time ook aan je balkon en je tuin gedacht. Get ready for the summer! Ook fijn; de producten van Present Time zijn, helemaal voor wat je krijgt, helemaal niet zo duur. Zo kan je een cadeautje voor iemand anders ook gewoon best aan jezelf cadeau doen.

Watertap Macy

Deze watertap staat prachtig op je mooi aangeklede zomerBBQ-tafel. Vul hem met ranja of gooi er schijfjes citroen en blaadjes munt bij. Voor de zwoele zomernachten (nog even wachten, ze komen er ooit weer aan!) kun je ook een goede cocktail maken voor in deze gave watertap. Je kunt kiezen uit een 3 liter en in een 7 liter-variant.

Keukengerei Dip-ip

Vrolijk, deze keukengereiset met dip-dye’s in verschillende kleurtjes. Hang deze gave keukengereisei wel op in de keuken, want het is zonde om ze in een la te verstoppen.

Vaas Big Handle

Het bloemenseizoen is weer begonnen! Of je nou voor bloemen gaat of voor mooie bloesemtakken, deze vaas zal zeker van pas komen en de look van jouw boeket helemaal af maken. Mocht je nou niet zo gecharmeerd zijn van geel, hij is er ook in het wit.

 

Keukengerei- set Dip-it

€ 29,70

Bestellen
Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »