Alessi Kleurt Je Kerst

Alessi Kleurt Je Kerst

Geplaatst op 14/12/2013 in Accessoires door

Dat kerstversiering niet standaard hoeft te zijn, hebben we je in vorige blogs al laten zien. Zit je toch nog met je handen in het haar wat betreft kerstversiering? Alessi komt met een wel heel vrolijke en kleurrijke oplossing.

Zoals je van dit prachtige Italiaanse merk kunt verwachten komen zij met iets dat héél anders is. Wat dacht je van deze kleurrijke kerststal? Omdat hij wat kleiner is dan de ‘traditionele’ kerststal, heb je voor deze kerststal minder ruimte nodig (afmeting: 16 x 13 x 13,3). Maar ach, zelfs als hij enorm zou zijn, dan zou je er nog wel ruimte voor willen maken, toch? Het leuke aan deze porseleinen kerststal is het strakke design, heel anders dan traditionele kerstversiering. En toch zie je gelijk dat het een kerststalletje is. Door de strakke en tijdloze vorm past dit stalletje in elk interieur. Hij is verkrijgbaar in wit, blauw, rood en goud.

De ‘standaard bezetting’ van dit stalletje zijn vijf figuurtjes; het Kindeke Jezus, Maria, Jozef, de os en de ezel. Ook de figuurtjes zijn van porselein en ze zijn met de hand beschilderd. Word je hier niet vrolijk van?

 

kerst-alessi-stalletje

 

Als je je kerststalletje wilt uitbreiden kan dat natuurlijk! De Drie Wijzen uit het Oosten en de engelen mogen eigenlijk niet ontbreken.

3-wijzen-kerststal-alessi

kerst-alessi-engelen-kerststal

Ben je niet zo van de kerststalletjes maar word je wel heel blij van deze vrolijke figuurtjes? Misschien is een steigerende Rudolph of een boom-knuffelende sneeuwpop dan meer wat voor jou. Hier vind je alle figuurtjes van Alessi!

Alessi-christmas-cowboy-kerst

hug-tree-alessi-kerst

 

 

Versiering voor in je kerstboom, ook van Alessi

Uiteraard heeft Alessi ook aan vrolijke versiering voor in de boom gedacht. Wat vind je van deze kleurrijke kerstballen? De tiendelige set bestaat uit het Kindeke Jezus, Jozef, Maria, de os, de ezel, een engel, een vallende ster en de drie wijzen uit het oosten. Iedere bal is met de hand beschilderd. De ballen zijn ook los te bestellen en dan zijn er nog meer figuurtjes om uit te kiezen!

alessi-kerstballen

 

Vrolijke kerst!

Alessi kleurt je kerst!

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »