mieke van ravenzwaay, onze blogster uit hamburg

Mieke van RavenzwaayHoi! ik ben Mieke. Ik ben kinder- en jeugdpsychotherapeute en woon in Hamburg, een hele spannende, diverse, bruisende maar ook relaxte stad. Ik hou van mijn werk, maar mijn ├ęchte passie was altijd al het inrichten van huizen en alles wat met design, architectuur, decoratie en meubels te maken heeft. Als ik in een huis sta begin ik het in gedachten direct opnieuw in te richten.

Door Hamburg struinen opzoek naar nieuwe trends

Mijn grootste uitdaging is altijd met de bestaande meubelen toch grote veranderingen in een interieur aan te brengen. Zo kun je met een klein budget hele gave dingen doen. In mijn vrije tijd help ik mijn vrienden graag met (her)inrichten, restaureer oude meubels en struin ik door de stad op zoek naar de nieuwste trends. In mijn blogs voor Mia Domo neem ik jullie mee door Hamburg en laat ik jullie zien wat ik zoal tegenkom.

Direct lezen wat Mieke allemaal schrijft? Check haar blogs!