Wow Effect Met Wit

Geplaatst op 07/11/2013 in Lifestyle & Landelijk door

Al tientallen jaren zijn RAL 9001 en 1910 de meest verkochte witte verven, gebruikt als basis om te combineren met kleur. Je kunt er echter ook voor kiezen om wit te combineren met wit. Gebruik bijvoorbeeld gebroken wit naast puur wit en combineer mat wit met hoogglans wit.

Wat doet wit voor je interieur?
Wit weerkaatst het licht optimaal en doet een ruimte groter lijken. Let wel op dat té wit kan na een tijd vermoeiend werken; het verwart omdat het grenzen doet vervagen. Wil je echt voor wit-wit gaan, varieer dan met verschillende materialen en tinten wit. Met wit kun je je slaapkamer heel strak en minimalistisch maken, maar juist ook heel romantisch.

Droom jij ook van een witte slaapkamer maar weet je niet hoe? Hier vind je een aantal witte slaapkamers om heerlijk bij weg te dromen.

 

wit-slaapkamer7

 

wit-slaapkamer6

 

wit-slaapkamer5

 

wit-slaapkamer4

 

wit-slaapkamer3

 

wit-slaapkamer2

 

wit-slaapkamer1

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »