Nieuwe Vtwonen Gordijnen

Geplaatst op 15/03/2014 in Accessoires door

Op zoek naar nieuwe gordijnen? Of gewoon zin in iets nieuws in je interieur? Gordijnen kunnen je huis zó een heel andere look geven. Vtwonen heeft prachtige nieuwe gordijnen in allerlei mooie kleuren. We laten ze je graag zien.

Grof linnen vtwonen gordijnen

Deze linnen vtwonen gordijnen hebben een wat grove structuur. Daardoor krijgen ze een fijne, basic uitstraling. Er zijn maar liefst vijf kleuren verkrijgbaar (off white, lei, koraal, kiezel en groen), dus er is altijd wel een paar dat past bij de kleuren van jouw interieur.

Vtwonen Gordijnen

Uit vtwonen maart 2014 Productie & Styling: Fietje Bruijn Fotografie: Alexander van Berge

Vtwonen gordijnen met fluo accent

Is subtiliteit niks voor jou? Pak dan goed uit met je gordijnen! Daarmee geef je gelijk je hele kamer een flinke boost. De linnen gordijnen van vtwonen bestaan uit twee kleuren van dezelfde soort en zijn afgewerkt met een locksteek in fluo oranje, wit of antraciet. Of je ze nou open of dicht hebt, deze vt wonen gordijnen zijn met dat fluo accent sowieso echte eyecatchers!

Vtwonen Gordijnen

Uit vtwonen maart 2014 Productie & Styling: Fietje Bruijn Fotografie: Alexander van Berge

Zie hier voor meer informatie over deze prachtige vtwonen gordijnen.

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »