Katoenen Plaid

Katoenen Plaid

Geplaatst op 16/12/2013 in Accessoires door

Wij Nederlanders zijn gek op kleedjes, plaids en kussens op de bank. Dat is ook niet zo gek, want zodra het ’s avonds vroeger donker wordt is er niks lekkerder dan met een warme choco lekker wegkruipen onder een warm kleed. Als het buiten koud is maken we het binnen heerlijk warm en comfortabel en slepen we ons kleedje overal mee naartoe. Een kussentje extra en je bent klaar voor een knusse winteravond. 

 

plaid-kleed-katoen-quilted

Landelijk gequiltte plaid van MrsBLOOM

Sommige plaids gaan er na een tijdje wat groezelig uitzien. Misschien is het stiekem ook het favoriete kleedje van je hond of kat? In ieder geval is het wel zo lekker om je plaid af en toe even te kunnen wassen. Veel kleedjes doorstaan die nodige wasbeurt echter niet zo goed en worden verpest in de wasmachine. Ze zijn dan niet alleen minder fijn om onder weg te kruipen omdat ze niet meer zo fijn aanvoelen, ze zien er ook gewoon wat minder mooi uit. En dat is jammer! Heb je er wel eens aan gedacht om een plaid van katoen aan te schaffen? Toegeven; ze voelen iets minder zacht aan dan zo’n ‘lammy-achtig’ kleedje van polyester, maar ze gaan wel veel langer mee! We hebben een aantal mooie in verschillende kleuren voor je uitgezocht, voor ieder wat wils! Ga voor een vrolijke plaid met uiltjes van Klippan, de landelijke, gequiltte plaid van MrsBLOOM of de stoere, antracietgrijze plaid van 101 Woonideeën.

 

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »