DIY: Centerpiece

Geplaatst op 27/11/2013 in Accessoires door

De feestdagen komen er aan. Je hebt je interieur vast al wat aangepast aan het seizoen, maar heb je al bedacht hoe je je eettafel sfeervol gaat aankleden? 

centerpiece-holiday

 

In Amerika pakken ze vaak uit het grote centerpieces waarin hele bloemstukken zijn verwerkt, maar je hoeft het eigenlijk helemaal niet zo groots aan te pakken. Het is namelijk ook best leuk om de persoon tegenover je aan te kunnen kijken zonder dat er een hele bos bloemen tussen jullie in staat. Kaarsen worden door de meeste mensen vaak gebruikt om een tafel net even wat gezelliger te maken. Een heel simpele manier om een mooie centerpiece te maken is om die kaarsen even wat extra aan te kleden.

 

DIY-Centerpiece-kaars

Wat heb je nodig?

  • Glazen potjes (van bijvoorbeeld jam)
  • Cranberries
  • Verse rozemarijn
  • Drijfkaarsjes

Een stappenplan heeft deze DIY niet echt nodig. Vul de potjes met rozemarijn, leg daarop de cranberries en vul ze tot de rand met water. Kaarsje erop / erin en klaar! Je kunt allemaal dezelfde potjes gebruiken maar verschillende potjes staan ook heel leuk! Zet er een aantal neer en je feesttafel is good to go!

 

DIY-Centerpiece-kaars2

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »