Storebror Farger; Mijn Grote Broer

Storebror Farger; Mijn Grote Broer

Geplaatst op 04/03/2014 in Accessoires door

Storebror, je spreekt het uit als stoerebroer en het betekent in het Zweeds grote broer. De collectie van Storebror is dan ook ontzettend stoer en hiermee willen wij ons huis graag inrichten! De collectie zit vol vrolijke kleuren, mooie materialen en Scandinavische elementen. Daar houden wij wel van. Ook fijn; de vloerkleden zijn 100% duurzaam. 

Storebror-farger-kussen

Storebror Farger

De Farger-serie van Storebror bestaat uit een vloerkleed en een kussen, beide in prachtig multi-colour. Met dit vloerkleed en dit kussen is het nooit saai bij jou thuis. Geef je vloer een flinke oppepper met dit vloerkleed van gekleurde stroken katoen. Je kunt dit vloerkleed neerleggen in de woonkamer, maar natuurlijk ook in de slaapkamer of in de kinderkamer. Kan je bank wel wat kleur gebruiken? Met het gekleurde Farger kussen is dat zo gepiept. Heb je even geen zin in zoveel kleur, dan draai je het kussen gewoon om; de achterkant is van blauw canvas.

Wat deze serie extra leuk maakt, is dat elk vloerkleed en elk kussen van verschillende stroken katoen gemaakt is, zo heb je altijd een uniek item in huis!

 

 

 

 

Bestel deze gave items gelijk!

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »