Ladder In Huis

Geplaatst op 10/12/2013 in Accessoires door

Haal de ladder in huis! Zoals je ziet, is de ladder echt in elk interieur te verwerken. De balans tussen zacht & stoer is duidelijk te zien in de winter woontrend. De ladder is een echte eyecatcher en een hele handige woonaccessoire voor het opbergen van bijvoorbeeld je plaids in de woonkamer, handdoeken in de badkamer of kleding in de slaapkamer.

Wij laten je graag zien hoe je op een leuke manier spullen op een ladder kan zetten zonder dat het er rommelig uit gaat zien. Hang bijvoorbeeld tijdschriften over de treden van de ladder of zet er boeken op en gebruik hem als boekenkast. In de slaapkamer kan een ladder dienst doen als kleding- of schoenenrek, een klein trapje is te gebruiken als nachtkastje. In de woonkamer bewaart hij al je zachte plaids en in de keuken je pannen. De ladder is echt zo’n item waar je alle kanten mee op kan, van gebruiksvoorwerp en opbergplek tot simpele mooimaker.

Rustig qua kleur

Je kunt de trap het beste rustig houden qua kleur, dus als hij van steigerhout is kun je hem best zo laten. Mocht je de ladder al een likje verf willen geven, ga dan voor zwart, grijs of wit. Zo rustig mogelijk, dan komt hij het beste tot z’n recht en laat je de producten die je uitstalt stralen.

6269_800

Werkplek: Heb je een werkplek in huis en zit je verlegen om opbergruimte? De ladder werkt perfect als tijdschriftenhouder, je kunt ze mooi uitstallen en je hebt je favoriete covers als sfeervolle aankleding.

6275_800

Badkamer: In de badkamer is het fijn om na het douchen of badderen een handdoek in de buurt te hebben, deze ladder zorg ervoor dat je alles bij de hand hebt. De ladder draagt zeer creatief je zeep en handdoek.

6276_800

Leeshoek: Ben je verzot op al die woontijdschriften? Hang ze decoratief aan je ladder, zo heb je een mooie aankleding binnen no time. Wissel de tijdschriften om de zoveel tijd eens om, dan oogt het vernieuwend.

6279_800

Woonkamer: Echt gedurfd is deze gebruikte ladder, vol met verfspatten maar oh zo gezellig staat hij hier naast de bank. Vul het met leuke decoratie zoals potjes met verse bloemen.

Bedroom 3

Slaapkamer: Heb je veel schoenen en weet je niet waar je ermee naar toe moet? Op de ladder geef je ze een bijzonder plekje, selecteer je mooiste muiltjes en het zorgt voor een opgeruimd geheel.

droomhome_woontrend_country_bliss_landelijk_wonen_interieur_folklore_shop_meubels_perscentrum_wonen

Keuken: Deze ladder staat prachtig in het geheel, hij matcht prachtig bij de sloophouten tafel en stoere metalen stoelen. Zoals je ziet hoe je er niet per se iets mee te doen, een lege ladder is ook al erg stijlvol.

eethoek6

Plaids: Al je wollige plaids krijgen een plekje op de ladder, zo ontstaat een boerenbond gevoel. Gezellig geheel en je winterse dekentje bij de hand!

Woontrendz-ladder-van-steigerhout-630x947

Pronkje: Ben je zo trots op je feestjurk en heb je hem liever in het zicht in plaatst van in de kast? Geen punt, de ladder presenteert je outfit heel stijlvol. De schoenen zet je eronder, dat maakt het feestje compleet.

Direct een ladder kopen voor in jouw huis?

Teak Ladder HK Living

Household Hardware Ladder

€ 59,00

Bestellen
Houten Ladder HK Living

Houten Ladder - HK Living

€ 149,95

Bestellen
Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »