Berg Het Op!

Geplaatst op 12/11/2013 in Opbergen door

Een opgeruimd huis straalt rust en ruimte uit. Woon je niet zo groot en heb je, door gebrek aan opbergruimte, moeite je huis netjes te houden? Met een paar kleine handigheidjes creëer je veel meer opbergruimte!

Kies bijvoorbeeld voor hoge kasten tot aan het plafond en koop lades voor onder het bed. In ‘vergeten ruimtes’ zoals de meterkast kun je vaak ook nog het één en ander opbergen. De volgende ideeën helpen je misschien ook op weg. Gebruik bijvoorbeeld een tijdschriftenrek als pannendekselhouder of zaag een PVC-buis in stukken om je schoenen in te bewaren. Bij IKEA kun je rekjes kopen om je keukenkastjes beter in te delen en je kunt een wijnrek gebruiken om je handdoeken op te bergen. Handig toch?

 

Opbergen-tijdschriftenrek-pannendeksels

 

Opbergen-schoonmaakmiddelen

 

Opbergen-schoenen-PVC

 

Opbergen-pannen

 

Opbergen-keukenkastje

 

Opbergen-fiets

 

Opbergen-deksels

 

Opbergen-bakken-plafond

 

Opbergen-handdoeken-wijnrek

Creëer extra ruimte in je keukenkastjes met deze plankinzet van IKEA

Variera Plankinzet Klein

€ 3,99

Bestellen

Variera Plankinzet Groot

€ 4,99

Bestellen
Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »