Badderen In Stijl: Een Vintage Badkamer

Geplaatst op 11/12/2013 in Baden door

Eerder hadden we het al research project in ecde over items waarmee je je interieur sample essay about myself for scholarship een vintage look kunt geven. Wist je dat je met een paar leuke accessoires ook in je badkamer zo’n gezellige sfeer kan creëren? Je moet er in de badkamer natuurlijk wel altijd rekening mee houden dat dingen vochtig kunnen worden. Ook mogen accessoires in de badkamer vaak niet te groot zijn, want in de badkamer heb je vaak niet al te veel ruimte over. Je accessoires moeten dus ook vooral nut hebben en niet alleen mooi zijn.

 

badkamer-vintage-kastje

vintage-badkamer-douche

 

Een gietijzeren bad kan natuurlijk niet missen maar zoiets schaf je natuurlijk niet zomaar aan. Waar je wel aan kunt denken zijn bijvoorbeeld http://palletmachinery.com/v11-free-research-paper-for-high-school-students/ draadstalen (was)manden, ouderwetse wattenpotten en een vintage dressboy. Een handdoekring voor de gastendoekjes staat ook heel mooi in een vintage badkamer. Maak het geheel af met industriële wandhaken en een decoratieve ladder voor de handdoeken.

 

Wat natuurlijk helemaal te gek is, is een ouderwetse zeepzuimelaar! Verder is het belangrijk dat je felle kleuren vermijdt en vooral kiest voor natuurlijke materialen. Met hout moet je in de badkamer natuurlijk een beetje oppassen, maar als je deze bewerkt met een matte lak kan het prima! Heel belangrijk: plastic is echt http://siamstartravel.com/siam/tjq-research-paper-vs-persuasive-paper/ not done in een vintage badkamer!

 

badkamer-vintage-schilderij

 

Vintage-badkamer

 

 

 

 

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »