HAY Verwent Je Vloer!

Geplaatst op 09/12/2013 in Accessoires door

Een massage voor je voeten als je over dit vloerkleed loopt, welke bestaat uit meer dan duizend wollen bolletjes. Een prachtige serie karpetten gemaakt door Scholten en Baijings voor het label HAY in Denemarken.

dot1

Dot Carpet Poppy Red (HAY) Scholten & Baijings

Ze zijn met de hand aan elkaar genaaid. De karpetten zijn er in verschillende afmetingen en kleuren, met namen die de geest prikkelen. De naam van elk tapijt is gebaseerd op de kleur van de grid dat het heeft. Dat leidt tot originele naamgeving als Hot Pink, Electric Green, Glacier Silt en Poppy Red.

Dot Carpet Glacier Silt (HAY) Scholten & Baijings

Dot Carpet Glacier Silt (HAY) Scholten & Baijings

Met het Dot Carpet vloerkleed fleur je iedere kamer op. Denk aan de woonkamer, badkamer, de kinderkamer of verwen jezelf en leg hem aan het voeteneinde van je bed. Het vloerkleed heeft een patroon van lijnen die geven een grafische touch en brengen subtiel kleur aan je ruimte.

Dot Carpet Elephant Breath (HAY) Scholten Baijings

Dot Carpet Elephant Breath (HAY) Scholten Baijings

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »