Teksten In Een Lijstje

Geplaatst op 06/12/2013 in Accessoires door

Een goede quote aan de muur, dat is pas trendy! Maar als je echt durft hang je de muur helemaal vol pakkende teksten. Kies een tekst waar je iets mee hebt, dat maakt je woonkamer persoonlijk en zegt iets over jezelf.

Teksten aan de muur, de ultieme woonaccessoire

Deze mooie fotolijsten van Bloomingville bevat een inspirerende tekst die het goed doet op iedere muur. Teksten als “Always look on the bright side of life” en “Live a little love a lot” geven je woonkamer een boost, combineer het met eigen foto’s of zelf beschilderde canvasdoeken.

Teksten aan de muur, de ultieme woonaccessoire

Met deze teksten voeg je een fijne en positieve sfeer toe aan iedere ruimte. Bovendien is deze lijst erg makkelijk te combineren met andere woonaccessoires van zowel Bloomingville als je huidige woonaccessoires.

Teksten aan de muur, de ultieme woonaccessoire


Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »