Radiator Laat Je Zien!

Geplaatst op 22/11/2013 in Accessoires door

Vaak verstoppen we onze radiator of moffelen we hem een beetje weg. Reden; het is een stoorzender in je totale woonbeeld. Je maakt een mooie ombouw eromheen of spuit hem in dezelfde kleur als de achterliggende muur. Maar tegenwoordig is het weer helemaal hip om je radiator te tonen, laat hem onderdeel zijn van de hal, woon-, werk-, of slaapkamer.

Hieronder enkele voorbeelden zodat je zelf aan de slag kunt gaan om thuis de radiator in het zonnetje te zetten.

radiator_vintage

Bron: Vasco

radiatorn-crop

Vasco: Deze kolomradiator van Vasco ziet er ‘Vintage’ stoer uit, en past helemaal in het huidige trendbeeld. Door zijn stoere en robuuste uitstraling is de radiator aanwezig en valt je oog er onmiddellijk op.

radiator

Bron: Flexa

radiator2

Flexa: De kleur van de muur is vaak bepalend voor de kleur van de radiator. Maar het kan ook anders, laat de radiator opvallen en geef hem een kleur die opvalt in de ruimte. Je kunt ze spuiten met de verfproducten van Flexa, zo heb je binnen no-time een verrassende eyecatcher in huis.

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »