Inpakken Met Stof

Geplaatst op 18/11/2013 in Accessoires door

Met de feestmaand op de loer, verbruik je meer pakpapier dan andere maanden. Het idee om je Sint- en Kerstcadeautjes op een vernieuwende manier te verpakken laten wij jou zien. Het is verrassend en recyclebaar: de cadeaus verpak je in mooie stoffen. Resten stof krijgen zo hun tweede leven. Erg fijn voor je portemonnee én je Sint- en Kerstcadeaus zien er prachtig uit.

Deze manier van inpakken bestaat eeuwenlang, maar is sinds kort weer een beetje ‘hip’ aan het worden. Het is een snelle en zeer milieuvriendelijke manier van inpakken, omdat je het cadeau inpakt met een stuk stof dat je kunt recyclen. Je hebt bovendien geen schaar of plakband nodig. Je kunt het beste tussen oude lappen stof en sjaals zoeken, hier zitten vaak verrassende prints tussen die briljant zijn om je mooiste cadeaus echt te laten schitteren.

cadeautjes-inpak-idee

inpakken-met-stof2

Inpakken-met-stof

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »