De Kerstcollectie Van H&M Home

Geplaatst op 04/12/2013 in Accessoires door

Jaaa, H&M viert uitbundig Kerst met de nieuwste Kerst accessoires voor thuis. We kunnen niet meer wachten om je deze nieuwste items en sfeerbeelden te laten zien. Voor alle woonstijlen heb je ruime keuze, neem ook een kijkje op H&M HOME.

Met vele verschillende kleuren zoals wit, grijs, zilver, goud, koper en rood zet je deze Kerstdagen echt de trend. Met grote diversiteit aan materialen verander je jouw huis in een waar paleis. Met warme plaids en kussens vul je de fauteuils of bank en de windlichten met sfeervol kaarslicht zorgen voor extra gezelligheid!

 

H-M-Home-kerstcollectie-Aan-tafel_reference

 

Kersttafel: Met z’n allen aan de Kerstdis, gezellig aangekleed met H&M Kerst accessoires als kussens, een rood-met-wit-strik kerstkleed en servetten. Sneeuwwitte kerstborden mooi opgemaakt voor de gezelligste dagen van het jaar!

 

H-M-Home-kerstcollectie-feestelijk-wit_reference

 

Tafelmanieren: Dek de Kersttafel in feestelijk wit; ga voor sprankelend witte tafelkleden, tafellopers met een glinstering en placemats voorzien van glitter.

 

H-M-Home-kerstcollectie-kerst-in-de-keuken_reference

 

Keuken: Bij H&M Home staat de landelijke keuken deze Kerst centraal. Sfeervolle H&M Kerst accessoires voor de voorbereidingen van het Kerstdiner, Kerstbrunch en ontbijt. Voor de gedekte Kersttafel zijn er gezellige kerst schalen, borden, kommen en voorrraadpotten.

 

H-M-Home-kerstcollectie-Landelijke-warmte_reference

 

Beddengoed: Gebreide plaids, kussens van imitatiebont en Kerstsokken met Schotse rode ruit lijken zo uit een winterlodge te komen. Maak van je slaapkamer een waar Kerstpaleis!

 

H-M-Home-kerstcollectie-metalics-pailletten_reference

 

Kussens: Een feestelijke sfeer wordt gecreëerd met metallic accenten, van zilverkleurige kussenhoezen tot pailletten; glitter & glamour!

 

H-M-Home-kerstcollectie-Metallic-accenten_reference

 

Slaapkamer: De combinatie van meerder grijstinten geeft een knus en gezellig gevoel. Maak gebruik van sterrenprints en glansstoffen zodat je zalige Kerstnachten beleeft.

 

H-M-Home-kerstcollectie-Metallics-pailletten_reference

 

Woonkamer: IJsblauw, grijs, zilver en wit maken van je woonkamer een compleet winters plaatje. Decoreer uitbundig op de bank en laat de kerstboom rustig en sereen. Accenten met goud en koper geven iets meer pit aan het geheel.

 

H-M-Home-kerstcollectie-nostalgische-Kerst_reference

 

Woonkeuken: De gezellige woonkeuken staat bij H&M Home in het teken van het landelijk wonen. Gezellig dineren tussen de H&M woonaccessoires in rood, wit en natuurlijke materialen. Bij de echte groene kerstboom liggen H&M Kerstkussens in jute postzakken stijl met bijpassende tafelkleed en kerstboomkleed.

Ben je enthousiast geworden? Ga dan naar H&M HOME.

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »