• Groot &opvallend

    Een grote ruimte vraagt ook om veel verlichting, kies daarom voor een opvallend ontwerp. Vooral boven een eetkamertafel kun je verlichting toepassen met meerdere puntpunten.

  • Hoogteverschil

    De loungehoek in de woonkamer heeft genoeg aan een gezellige sfeerlamp. Door in verschillende hoogtes te werken, verbind je het plafond met de salontafel met elkaar.

  • Meerdereexemplaren

    Door meerdere lampen van dezelfde ontwerper bij elkaar te hangen, ontstaat er een grote lichtbundel. Door 1 kleur te kiezen, kun je spelen met verschillende afmetingen.

Verlichting

Verlichting is ontzettend belangrijk in een woning, met verlichting kun je de sfeer maken en breken. Een lamp met een mooie strakke vormgeving valt onder de stijl Modern & Design, er worden vaak hoogwaardige materialen toegepast. Een designmodel lamp kan een fraaie blikvanger zijn in je interieur en er is genoeg variatie; van elegante hanglamp tot strakke stalamp.

De actuele trens zijn sterk gevarieerd en getuigen van een verregaande creativiteit. Verschillende materialen, kleuren en vormen maken de moderne lamp compleet. De lamp bevat tegenwoordig steeds vaker led-verlichting, waardoor de vormgeving veel strakker en subtieler wordt. De lampen kunnen verwerkt worden achter een tv of rondom een schilderij, denk maar aan ultra platte vormen of verlichting geïntegreerd in hout. Maar ook opvallende exemplaren zoals de witte draadbol-lampen, grafische zwarte kappen, stoere pastellen zien we graag in de moderne interieurs.

Recente blog berichten:

12