• Lichtewerkplek

    Je moet vooral slim omgaan met de ruimte, benut de volledige wand om meerdere werkplekken op een rij te creëren.

  • Modern& design

    Tegenwoordig werken we steeds vaker vanuit huis, daarom is een goed ingerichte werkplek heel erg belangrijk. Gispen heeft prachtige werktafels, in hoogte te verstellen.

  • Ruimtelijkopstellen

    Kies voor wit, zwart en grijs als hoofdkleuren maar met een groot prikbord vol foto's en beelden kun je het thuiskantoor best aankleden.

Thuis werken

Een productieve dag thuis werken begint met een goede werkplek. Tegenwoordig werken we steeds vaker vanuit huis, daarom is een goed ingerichte werkplek heel erg belangrijk. Met een ingebouwd thuiskantoor spaar je een hoop ruimte uit, dit past perfect bij de Modern & Design woonstijl. Als je dan ook nog eens met verstelbare elementen werkt, heb je een kantoor dat functioneel en flexibel is.

Je moet vooral slim omgaan met de ruimte, zorg ervoor dat een open kastsysteem er altijd netjes uit moet zien. Als opruimen niet je sterkste kant is, kun je beter dichte kastjes nemen. Een kant-en-klaar kantoorsysteem kun je eventueel combineren met onderdelen die je op maat laat maken. Let er altijd op dat je goed functioneel licht hebt en zorg ervoor dat alle snoeren en kabels netjes zijn weggewerkt. Kies voor wit, zwart en grijs als hoofdkleuren maar met een serie rode mappen kun je het thuiskantoor best aankleden.

Recente blog berichten: