• Laat je bedzweven

    Kies voor een bed welke van de grond komt, dit prachtige Modern & Design bed is een genot om naar te kijken. De strakke vormgeving in combinatie met zwart, wit en grijs tinten is prachtig.

  • Zwart &wit tinten

    Meer kleur heb je niet nodig in deze slaapkamer. De vormen komen optimaal naar voren en deze slaapkamer ademt rust en kalmte. Kies voor strakke kastenwanden zodat alles netjes is opgeruimd.

  • Kies groenvoor meer eco

    Heb je behoefte aan een kleur tint in de slaapkamer, ga voor een unieke moslamp. Puur natuur en geeft de ruimte een eco uitstraling, het is gewaagd maar voor de Modern & Design kamer moet het kunnen.

Slapen

De Modern & Design slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis, het is namelijk de ruimte waar je tot rust komt. Als de sfeer in de slaapkamer onrustig is, slaap je slecht en krijg je onvoldoende nachtrust. Kies daarom voor zwart/witte boxspring en zijdeglans kasten, vul de kamer aan met 1 koele steunkleur zoals groen, paars of blauw. Deze kamer ziet er altijd netjes, strak en opgeruimd uit.

De moderne slaapkamer kenmerkt zich door veel natuurlijk licht, openheid en mooie materialen. Maar ook worden er slimme oplossingen bedacht, denk aan inbouwkasten tot aan het plafond en hoofdeinden met voldoende opbergruimte. Kies voor minimale dessins en voeg enkel een eyecather toe zoals een opvallende lamp of knalgekleurde designstoel. Voor een moderne uitstraling ga je voor de Gordijn Dip, dit is een inbetween-stof met een kleurverloop, denk aan wit boven naar donderblauw beneden. Het mooie is, er gebeurt iets in de stof maar op een subtiele manier.

Recente blog berichten:

12