• Helder &geometrisch

    Als je de tuin inloopt snap je de routing en indeling onmiddellijk, hier geen verrassingen maar een heldere vormgeving met luxe tuin producten.

  • Denk grootniet klein

    Door grote producten toe te voegen in je tuin, lijkt de smalle lange tuin ineens groter. Kies voor grote strakke bloembakken, meubels en tegels.

  • Schanskorfdoet wonderen

    Het binnen gevoel buiten creëren vinden we steeds belangrijker. Heb je behoefte aan een gezellige haard in de tuin, de moderne schanskorf kan daar wel eens voor zorgen.

Naar buiten

De tuin wordt steeds vaker een plek waar je de dagelijkse behoeftes kunt uitoefenen. In deze tuin moet je dus voorzien worden van alle gemakken, zodat je kunt relaxen, zonnen, lezen en werken in de buitenlucht. De Modern & Design tuin sluit naadloos aan op je woning, strak en geordend. Kies voor een duidelijk of eenvoudig lijnenspel; royaal terras en bestrating van doorgaans wat groter formaat tegels. Een pergola van staal of hout, een gestuukte muur in een witte kleur. Deze bouwkundige elementen, van hoogwaardige materialen, maken je tuin modern en verfrissend.

Kies voor een aantal mooie elementen, zoals een spiegelvijver, een tuinmuur, designplantenbakken of een schanskorf. Zorg voor ingetogen achtergrondkleuren zoals grijs en wit, maar durf te kiezen voor felle kleuren als rood, geel en blauw. De elementen die je tuin kleur geven zijn stoelen, tuinkussens, de vijverrand of een plantenvak in een opvallende kleur. Moderne tuinen zorgen voor het gevoel van privacy, zonder dat je je opgesloten voelt.

 

Recente blog berichten:

12