• Greeploos &minimalistisch

    Een keuken in de Modern & Design sfeer heeft weinig franjes, dus de greeploze laden zijn een must.

  • Tafel enkookeiland in 1

    Zo weinig modelijk overbodige producten toevoegen is een belangrijk kenmerk. Laat de tafel doorlopen vanuit een kookeiland, zo creëer je een heerlijke kook- /eetruimte.

  • Inbouwapparatuur

    De meest strakke keuken krijg je door al het apparatuur in een wand te plaatsen, zo heb je geen losse koelkast, koffieautomaat of oven in het zicht.

Koken

Een moderne keuken is een keuken die er gewaagd en strak uitziet. Hij voldoet aan een aantal punten, een belangrijk punt is dat hij altijd perfect is afgewerkt. Je kiest bij voorkeur voor greeploos en je geeft de voorkeur voor een uniek design. Dit betekend dat er maar een beperkt aantal keukens is gemaakt. We zien ook vaak dat beroemde ontwerpers “limited edition” keukens uitbrengen. Je betaalt iets meer, maar krijgt wel een keuken die niet veel andere mensen hebben.

Onder Modern & Design keukens worden keukens verstaan die relatief luxe zijn en niet alleen de benodigde functionaliteit bieden maar ook nog eens een aantrekkelijke uitstraling hebben en kwalitatief hoogstaande afwerken bevatten. De afwerking is dus niet gemaakt met bijvoorbeeld kunststof maar met hout, metaal, beton of glas. De details van dit type keukens is vergaand. Er wordt vaak gekozen voor een los kookeiland en tegen de wand vaste hoge kasten met veel strakke energiezuinige inbouwapparatuur. Natuurlijk ook alle aandacht voor de trend van dit jaar; keukenkranen compleet met kokend water functie die voorheen alleen in de horeca te vinden waren.

Recente blog berichten:

12