• Tekentafelbiedt ruimte

    Behoefte aan een groot bureau om aan te werken? Een oude tekentafel kan de oplossing zijn, doordat het blad een behoorlijk oppervlak heeft.

  • Thuiswerken

    Zelf een gewenste werkplek creëren is een trend. Alle meubels van Docks kunnen bijna eindeloos met elkaar gecombineerd worden tot eilanden.

  • Kleinmaar fijn

    Niet iedereen heeft ruimte voor een uitgebreide werkhoek in de huiskamer. Deze houten compacte werkruimte kun je na een lange dag werken makkelijk afsluiten.

Thuis werken

Het grote voordeel van een thuiskantoor is dat het er niet uit hoeft te zien als een steriel, zakelijk kantoor. Je hoeft je bij deze stijl ook niet te houden aan grijs kantoormeubilair en tl-buizen, maar creëer een heel persoonlijke ruimte die op jou is toegesneden. De Industrieel & City thuis werkplek geeft je alle ruimte voor creativiteit. Let wel dat het geen rommeltje wordt in je ‘fantasiekantoor’.

De Industrieel & City leent zich uitstekend voor een combinatie van verschillende meubelstijlen. Zorg altijd voor een comfortabele stoel waarop je goed kunt werken, maar combineer dit met een groot fabrieksbureau van metaal. Maak van je werkplek een uitstalkast, gebruik bijvoorbeeld een megagroot prikbord om allerlei leuke foto’s en teksten op te hangen. Gebruik geen saaie archiefkasten maar maak haken aan de muur en hang daar manden aan om je kantoorspullen in te bewaren.

Recente blog berichten:

12