• Ordein de chaos

    Het kan lastig zijn om je spullen netjes op z'n plaats terug te zetten. Maar deze speelse kast, welke chaotisch lijkt biedt prima ruimte voor al je rondslingerende spullen.

  • Vullingonder je trap

    Een boekenkast en trap in een ontwerp. Slim omgaan met je ruimtes en daardoor geen ruimtes onbenut laten. Voor al je kleurrijke boeken is dit een geschikte oplossing.

  • Stapel jekoffers

    Oude koffers, ze zijn niet alleen super leuk maar ook heel erg handig. Berg er oude tijdschriften, speelgoed van de kinderen of kaarsen in op. Maak een stapel voor het leukste effect.

Opbergen

Opbergruimte vind je in hoeken van kamers, achter de deuren en onder de trap. Je moet alleen het geschikte middel vinden dat erbij past, kies de vorm en het materiaal in overeenstemming met de inhoud en de plaats waar ze komen te staan. Opbergmiddelen van hout, metaal, plastic en karton zijn onmisbaar bij het opruimen en passen goed bij de Industrieel & City woonstijl. Voeg een opvallend etiket toe waarop staat wat erin zit wat dat geeft je overzicht.

Stoere metalen kastenwanden, fabriekskluisjes of open stellingen in de kleuren grijs, zwart, wit, geel, blauw, groen, oranje en rood zijn zeer geschikt om al je spulletjes in op te bergen.  Oude trolleys en reiskoffers kunnen zo omgetoverd worden tot kastjes, door ze te stapelen creëren ze veel opbergruimte. Verbind opbergmiddelen met elkaar door ze te omwikkelen met touwen of riemen. Ideaal voor naast je bed, onder je bureau of als bijzettafel. Voor het speelgoed van de kinderen kun je kiezen voor een metalen legerkist, groot, robuust en erg leuk om een likje verf te geven in de gewenste kleur.

 

Recente blog berichten:

12