• Open &luchtig

    Een echte industriële tuin creëer je door een open en luchtige vormgeving te hanteren. Het leuke aan deze tuin is dat er beweging ontstaat door de verschillende lijnen en kleuraccenten.

  • Durfte kiezen

    Kleuren maken deze tuin af, kies daarom voor accenten die opvallen zoals rood, paars en veel groentinten. Door zwart aan te brengen, maak je echt een statement.

  • Spiegelglad

    Een vijver in de tuin is prachtig, door hem te accentueren met een rode rand valt hij nog meer op. Geometrische lijnen in contrastkleuren geven de tuin een stoere touch.

Naar buiten

De tuin welke helemaal van deze tijd is, is de tuin met de felle kleuraccenten en strakke lijnen. Het is een energieke tuin die net even anders dan anders is. Het thema Industrieel & City pakt uit en wisselt achtergrondkleuren zoals wit, grijs en groen af met fluorescerende accessoires en felle bloemen in paars en geel. De tuin ziet er verzorgd en speels uit met designstukken en bijzondere beplanting.

De basis is rustig met een duidelijke vormgeving, die redelijk strak is. Het karakter van je tuin is vriendelijk en door het gebruik van basis en naturel materialen voelt het rustgevend en zen. De beplanting is voornamelijk wit, donkergrijs, grijsgroen en zachte pasteltinten. Het kleurcontrast creëer je door het gebruik van felle accenten die veel aandacht vragen, maar helemaal de trend zijn. Voeg industriële producten als ijzeren tonnen, bij voorkeur met reclame opdruk en melkachtige jerrycans omgetoverd tot lichtelementen toe om de tuin af te maken.

Recente blog berichten: