• Kleurrijkgeeft power

    Soms heeft je badkamer net die ene eigenaardige touch nodig om je ietwat saaie ruimte ineens te transformeren naar die van een designer.

  • Betonis stoer

    Industriële badkamers hebben een bepaalde flair over zich, vooral door veel beton toe te voegen creëer je snel de industriële sfeer waar je naar zoekt.

  • Aankledendie badkamer

    Vul de badkamer aan met mooie attributen, zoals tafeltjes, losse kastjes, textiel ladders en accessoires zoals een gekke vaas.

Baden

De badkamer moet in de eerste plaats functioneel zijn, maar het moet ook een plek zijn waar je lekker kunt ontspannen en op adem kunt komen. Met een paar elementen kun je een badkamer een industriële look geven. Het belangrijkste element is beton, maar je kunt zelf bepalen hoeveel beton je toevoegt in de badkamer. Je kunt de muren een betonlook geven maar je kunt er ook voor kiezen om alleen een betonnen badkamerblad te nemen.

De Industrieel & City badkamer ziet er stoer uit, je kunt in deze badkamer oude fabrieksramen gebruiken als douchewand. Voeg vintage producten toe als metalen wasmanden en grote scheepslampen. Zorg ervoor dat de badkamer niet te kil wordt. Combineer je industriële badkamer dan met zachte aarde tinten of warme accessoires. Vaak wordt hout ook toegepast in deze badkamer, omdat dat zorgt voor een natuurlijke warme sfeer. Denk hierbij aan een houten handdoekenrek of een krukje waar je even op kunt zitten.

Recente blog berichten: