Wooninspiratie

Er zijn veel manieren waarop je sfeer in huis kunt aanbrengen, een huis moet gezellig aanvoelen en een echt thuis zijn, een warm welkom. Door het toepassen van een bepaalde woonstijl creëer je een eenheid in je interieur, een eenheid die rustig, maar juist niet eentonig oogt. Hoe je dat precies doet? Mia Domo heeft vijf woonstijlen voor je uitgewerkt, van industrieel tot landelijk en van modern tot klassiek.

De stijlen staan hier kort beschreven maar je vindt op Mia Domo natuurlijk ook een uitgebreide omschrijving met bijpassende sfeerbeelden. Laat je inspireren door deze vijf, allen prachtige woonstijlen en kijk of er een specifieke woonstijl is die jou aanspreekt en jou het meest inspireert.

Industrieel & City

industrieel-city-slider

Bij deze woonstijl draait alles om de sfeer van de oude, industriële stad. Gebruik bijvoorbeeld RVS, sloophout en leer, mooie ruwe materialen en combineer rustige basiskleuren met opvallende kleuren voor een mooi contrast.

Lees meer over Industrieel & City!

 

Lifestyle & Landelijk

landelijk wonen

Een interieur in deze woonstijl voelt warm en prettig aan, als een ruimte waarin geleefd mag worden. Creëer een eenheid door het gebruik van rustige kleuren, maar combineer die met rustieke meubelen en accessoires van hout.

Lees meer over Lifestyle & Landelijk!

 

Modern & Design

Minotti_conceptstore_3

Met deze woonstijl hou je interieur strak en ruimtelijk door het minimalistisch in te richten. In een Modern & Design interieur staat kwaliteit boven kwantiteit. Maak gebruik van strakke materialen als metaal, kunststof en glas.

Lees meer over Modern & Design!

 

Puur & Origineel

wonen

Door het gebruik van zachte kleuren en natuurlijke materialen straalt een interieur met deze woonstijl rust en natuur uit. Maak het af met meubelen en accessoires van materialen in contrasterende kleuren, zoals onbewerkt hout en riet.

Lees meer over Puur & Origineel!

 

Stijlvol & Klassiek

klassiek wonen

Creëer een eenheid in kleur met deze warme woonstijl. Combineer zachte pastelkleuren, met zware, stoere kleuren als grijs en donkerbruin. Luxe stoffen als fluweel en linnen zijn erg geschikt om deze woonstijl helemaal af te maken.

Lees meer over Stijlvol & Klassiek!