Woontrend: Less Is More Met Basic Home

Geplaatst op 05/02/2014 in Puur & Origineel door

Less is more, dat weet jij natuurlijk al lang! Daarnaast is ‘less’ ook nog eens heel erg tijdloos, want spulletjes die je niet hebt, kunnen ook niet uit de mode raken. Dus hup, weg met alle frutsels en tierlantijnen. Maak van je interieur een tijdloos Basic Home.

Voor een tijdloos en mooi naturel interieur hou je het simpel en rustig. Combineer wit met kleuren die er net naast liggen, bijvoorbeeld met natureltinten of grijstinten die je nu zo vaak ziet. Daarnaast maak je gebruik van natuurlijke materialen als wol, linnen en natuurlijk hout.

Foto: vt wonen

Foto: vt wonen

 

Natuurlijke producten voor een naturel basic home

In deze woonstijl is het, omdat je je huis niet vol wilt proppen, belangrijk dat de items die je wél plaatst functioneel én mooi zijn. Bij deze spiegel van Housedoctor is dat zeker het geval, door het gerecyclede hout krijgt hij een heel natuurlijke uitstraling. Wij vinden hem waanzinnig mooi.

 

Kussens maken je bank gezellig en uitnodigend, maar in deze trend siert juist de eenvoud. Kies dus voor één kussen van een natuurlijk materiaal. Dit sierkussen van Evenaar is handgebreid en van 100% katoen.

 

Kaarsen kunnen niet ontbreken in een natuurlijk interieur, zéker niet in deze tijd van het jaar. Deze kandelaar van Madame Stoltz is gemaakt van hout en je kunt er maar liefst vier dinerkaarsen in zetten. Zo hoef je bijna geen lampje meer aan te doen.

Housedoctor spiegel gerecycled hout

€ 330,-

Bestellen

Evenaar gebreid sierkussen

€ 17,50

Bestellen

Madam Stoltz houten kandelaar

€ 18,65

Bestellen
Deel dit artikel: